Australien och annat

Taif:s lagkapten Filip Petersson kommer att tillbringa sommaren i Australien och spela för Melbourne ICE. Det bekräftade klubben på sin instagram i går. Charles Franzén lär leda laget och förmodligen blir det fler svenskar i laget – ytterligare Taif:are? Det kommer i alla fall inte bli en andra sommar för Sebastian Ottosson, det berättade han igår när jag pratade med honom att hans ambition är spel utomlands nästa säsong, text om det på tidningens sajter.


HC Dalen förlängde i går med flera spelare. En av de är Robin Uhr, som har varit utlånad till Boro/Vetlanda under vintern. Tycker att Uhr tagit fina kliv i sin utveckling och med lite bättre speed är han snart redo för hockeyettan. Men jag tror att det vore nyttigt för Uhr med ytterligare en säsong i Borohallen i och med att det är bättre att vara ledande, spela powerplay och så vidare, än att hamna i en fjärdeline i den åldern.


Karlskrona HK:s J20-lag tog sig sensationellt vidare i SM-slutspelet. Laget slog ut Färjestad på bortaplan och nu väntar Växjö Lakers i kvartsfinal. I KHK återfinns som bekant ett gäng lirare från området. Nässjökillarna Gustav Särenborg, Jesper Hultberg och Hugo Rostedt tillsammans med Borobröderna Hampus och Linus Karlsson får nu chansen att spela en kvartsfinal, kul!


Själv drar jag till Prag i kväll, semester några dagar!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>