Från KHK till Taif och Lakers?

Karlskrona HK åkte på fredagen ur SHL. I laget har den här säsongen två Landsbrokillar huserat. Joseph Jonsson, som pratar om uttåget här och Linus Karlsson.

Jonsson snackar i artikeln om att han funderar över att kliva ner i allsvenskan och förhoppningsvis få en större roll. Sunt och klokt tycker jag. Under helgen nåddes jag av uppgifter som sa att Jonsson kan vara på väg till Tingsryd till nästa säsong. Låter inte helt otroligt då Jonsson dels inledde sin juniorresa i Taif och dels var utlånad till just Taif under en match den här säsongen.

För stjärnskottet Linus Karlsson, bäste forward i Superelit den här vintern, landslagsdebut och SHL-debut. Så ska hans hockeyresa även den gå vidare. Enligt det jag hörde i helgen så för Karlsson en dialog med J20 SM-silvermedaljören Växjö Lakers. Även det känns ganska rimligt om jag nu får tro något.

Vi får se var Boro-produkterna hamnar men Jonsson till Tingsryd och Karlsson till Växjö känns ändå ganska troligt.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>