Spelare på väg in för NHC

Det har varit ganska tyst från Nässjö HC:s håll hittills sedan säsongen tog slut. Laget slapp återkval mot hockeytvåan och lär/bör till nästa vinter spänna bågen något och sikta uppåt i tabellen.

Hörde att NHC kan få tillbaka Fredrik Engdahl som har lämnat Ulricehamn. Engdahl har varit iväg från moderklubben i fyra säsonger och har då lirat två av dem med HC Dalen i ettan och två med UIF i tvåan. Forwarden var en väldigt pålitlig poängplockare i NHC för några år sedan och samtidigt något av lagets ryggrad då. Engdahl vore naturligtvis ett välkommet tillskott för Nässjö. Under sina två senaste säsonger i hockeytvåan med Ulricehamn har han producerat 72 poäng på 72 matcher. Jag drog ett meddelande till Engdahl och frågade om det låg något i det ryktet. Varpå han svarade:

– Ja, det kan bli så.

Vidare cirkulerar ett rykte om att HA74-spelaren Victor Svensson även han kan vara på väg hem till Nässjö. Svensson och Engdahl spelade oftast ihop under tiden då de båda representerade moderklubben och även Svensson vore såklart ett bra nyförvärv för NHC. Svensson har varit i Halmstad och i HA74 och således spelat i hockeyettan under de tre senaste säsongerna, där han totalt har svarat för 23 poäng på 99 matcher.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>