Fler intresserade av Roslund

HA74-forwarden Mikael Roslund är enligt uppgifter ett jagat villebråd. Tidningen har tidigare berättat att han finns på Tranås AIF:s radar.

I dagarna har jag nåtts av uppgifter om att även Kalmar HC har hört sig för angående Roslunds namnteckning.

Forwardens moderklubb Troja/Ljungby trillade som bekant ur allsvenskan i går och tänkbart är väl att Roslund väntar och även vill lyssna med Troja innan han bestämmer sig – jag som spekulerar fritt här.

Förmodligen är det fler än Taif och KHC som har varit i kontakt med HA74:s poängkung, men det är de två jag har ”bra källor” på. Roslund bekräftade dessutom själv till tidningen att just Taif har hört av sig.

Som vanligt i silly-tider: Vi får se vart det landar.


Nässjö HC förlängde i går med en drös spelare. Mer om det här.

Boro/Vetlanda fick tidigare i veckan klart med sin första förlängning till nästa säsong. En förlängning som egentligen inte var en förlängning då Jersenius faktiskt hade två-års-avtal. Mer om det här.

På tal om Boro, tränaren Eric Karlsson presenterades i dagarna av Karlskrona HK som ny huvudtränare för klubbens J18-lag. Har hört mig för lite i Boro och att döma av omdömet bland spelarna så är känslan att Karlsson har en fin framtid framför sig.


HA74 ska ha börjat föra samtal med fjolårets spelartrupp i veckan. Klart, som jag vet, är att Viktor Lundberg inte kommer att spela i klubben nästa säsong då han är klar med sin polisutbildning och nu ska ut i arbetsliv samt då att Mikael Roslund lämnar. Lär väl komma besked om fler spelare under den närmaste tiden.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>