Stiltje men rykten

Mig veterligen har inget nytt hänt för lagen i området under helgen, skriver jag något naivt. Har inte sett någon bekräftelse men hörde att NHC kommer att köra vidare med Fredrik Magnusson som huvudtränare. Magnusson tog som bekant över rodret under vintern när Kjell Bergsten lämnade/ tvingades lämna. Det var ju något oklart hur det där låg till egentligen.

I övrigt hörde jag att HC Dalen var och kikade på HA74-försvararen Alexander Stensson under kvalserien till ettan. Såg faktiskt att tränaren Pelle Gustafsson var där, men tänkte inte mer på det än så. Stensson blev bättre och bättre under säsongens lopp och svarade för 1+3 poäng från sin backplats på 28 matcher under grundserien. Vi får se vart det landar.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>